Qeveria ka dënuar sulmin e mbrëmshëm ndaj gazetarëve

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot përmes një kumtese ashpër e dënoi sulmin ndaj gazetarëve që natën e kaluar ka ndodhur në Shkup, duke i cilësuar këto incidente si të papranueshme dhe të palejueshme. “Qeveria e Republikës së…

Dita ndërkombëtare për ndërprerjen e mosndëshkimit të krimeve kundër gazetarëve

Në organizim të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë sot në Shkup do të shënohet Dita ndërkombëtare për ndërprerjen e mosndëshkimit të krimeve kundër gazetarëve. Në ngjarjen me këtë rast janë paralajmëruar fjalime të kryetarit të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë,…