Me Dekret, Qeveria u përcaktoi operatorëve detyrim për të riemituar programet televizive

Qeveria në seancën e djeshme miratoi ndryshime dhe plotësime të Dekretit me forcë ligjore për aplikim të Ligjit për shërbime audio dhe audiovizuele mediatike gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme. Për shkak të sigurimit të kushteve adekuate për informim të…

Operatrorët kabllovik mbrëmë e ndërprenë përkohësisht programin, televizionet dhe MSHIA reaguan ashpër

Me përjashtim të RTVM-së, të gjithë operatorët e shërbimeve të komunikimit elektronik në Maqedoninë e Veriut kanë realizuar sot në ora 18:00 ndërprerjen e përkohshme në ritransmetimin e të gjitha programeve televizive në shenje proteste, shkruan Portalb.mk. Nga Bashkësia e Interesit Ekonomik…