Vanhojte: Reformat në mediume janë zhgënjyese dhe të pamjaftueshme

Ndërmjetësuesi i dikurshëm mes partive politike në vend gjatë “Procesit të Përzhinis”, që çoi në të ashtuquajturën Marrëveshje e Përzhinos, Peter Vanhojte, këto ditë qëndroi në Shkup. E shfrytëzuam pranin e tij që të bisedojmë për një pjesë të proceseve…