CIVIL: Rrjetet sociale dhe një pjesë e mediave edhe në këto zgjedhje përdoren për shpërndarje të lajmeve të rrjeshme dhe urrejtjes

Vëzhguesit e CIVIL çdo ditë regjistrojnë postimet që në mënyrë të organizuar shpërndahen në faqet e FB me sa duket me emra të organizatave apo nismave. Pastaj, nga ato faqe të FB-së, përmbajtja dhe mesazhet përhapen nga profile, shpesh anonime,…