ASHMAV dënoi kërcënimet me padi nga Lidija Dimova kundër A1on, për shkak të teksteve në lidhje me punën e Agjencisë

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (ASHMAV) dënon kërcënimet me padi nga drejtoresha e Agjencisë kombëtare për programeve evropiane arsimore dhe për lëvizshmëri, Lidija Dimova, të drejtuar ndaj onlajn mediumit “A1on.mk” për publikimin e teksteve në lidhje me projektet…