ASHMAAV kërkon dënime prej 4.000 euro për Alsat-M dhe Shenja për raportim të jo-balancuar në fushatë

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (ASHMAV) ka ngritur procedura për kundërvajtje kundër televizioneve Alsat-M dhe Shenja, për shkak që në kundërshtim me dispozitat në Kodit zgjedhor gjatë raportimit për fushatën zgjedhore nuk kanë siguruar mbulim të balancuar të…

Reklamat politike të “Mundemi” kanë mbizotëruar në televizion, “Përtëritja” më së shumti ka qarkulluar në radio

Koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM ka mbizotëruar me transmetim të reklamave politike në televizion gjatë fushatës zgjedhore, ndërsa koalicioni “Përtëritja” i VMRO-DPMNE ka qarkulluar më së shumti reklama politike në radio-stacione. Këtë e tregon nga Raporti për reklamimin e…

ASHMAA kërkon procedurë kundërvajtëse kundër “Alsat-M” dhe “Shenja”, nuk kanë informuar në mënyrë të balancuar gjatë fushatës zgjedhore

Këshilli i Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale në seancën e 29-të e ka shqyrtuar raportin e mbulimit mediatik zgjedhor gjatë kohës së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të vitit 2020. “Në atë drejtim Këshilli ka vendosur që kundër televizioneve…