SPGPM, SHGM dhe ASHMAV e dënuan gjuhën e urrejtjes së deputetit Apasiev ndaj gazetareve, ai kërcënoi me kallëzim penal Jordanovskën

Lideri i partisë politike “Levica”, Dimitar Apasiev, publikisht, përmes profilit të tij në Facebook, kërcënoi se do të padisë gazetaren Meri Jordanovska, për “botim të paautorizuar të një shënimi personal (korrespondencë me SMS)”. Kërcënime të tilla nga deputetët dhe anëtarët…