Petrov: Ritmi i shpejtë edhe nga mediat më të mira bën transmetues të dezinformatave

Angel Petrov është redaktor i faqes bullgare të lajmeve “Dnevnik“ dhe magjistër i shkencave politike. Në gazetari është tashmë 11 vjet; fillimisht ka punuar për stacionin televiziv kabllor kombëtar të Bullgarisë “Eurocom” dhe më vonë ishte kryeredaktor i “Novinite.com”, një faqe lajmesh…