Çmimi “Mediumi që promovon gazetarinë si të mirë publike” për vitin 2019

Sot do të ndahet çmimi “Mediumi që promovon gazetarinë si të mirë publike” për vitin 2019

Sindikata e Pavarur e Gazetarëve (SPGM) sot në ora 19:30 në Shkup do të ndaje çmimin “Medium që promovon gazetarinë si të mirë publike”- Roberto Beliçanec për vitin 2019.

Ngjarja do të filloje në ora 19:30 dhe do të diskutohet për temën “Si deri te mediat që e trajtojnë gazetarinë si një e mirë publike?”, pas diskutimit do të ndahen çmimet.

Në panelin e diskutimit do të marrin pjesë Biljana Bejkova nga OJQ „Infoqendra”, Zvezdan Georgievski si zevendes kryetar i sindikatës (SPG), Biljana Sekulovska nga „NovaTv.mk” dhe Tamara Çausidis nga „Prizma.mk”.