Është arrestuar Emil Jakimovski, i cili i kërcënoi gazetaret Meri Jordanovska dhe Iskra Koroveshovska

Emil Jakimovski, ish i punësuar në Regjistrin Qendror i cili vikendin e kaluar i kërcënoi dhe ofendoi gazetaret Meri Jordanovska dhe Iskra Koroveshovska, është arrestuar dhe për momentin me atë po kryhet bisedë në stacionin policor, konfirmuan nga MPB për “Meta.mk”, njofton Portalb.mk.…

Gjykata Kushtetuese i përzuri gazetarët dhe nuk lejoi të ndiqet takimi Zhbogar-Murati

Gjykata Kushtetuese nuk u ka lejuar gazetarëve që ta ndjekin takimin e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Sali Murati dhe ambasadorit të Bashkimit Evropian (BE), Samuel Zhbogar, njofton Portalb.mk. Edhe përskaj insistimit që të merret pjesë dhe të merren deklarata pas mbajtjes…