SHGM dhe SPGM e dënuan trajtimin e gazetarëve në ndërtesën e Gjykatës Kushtetuese

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dënon sjelljen e të punësuarve në Gjykatën Kushtetuese që trajtuan në mënyrë të papërshtatshme dhe jo-evropiane ekipet e gazetarëve që dëshironin të merrnin pjesë në takimin e sotëm midis Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Sali Murati dhe Ambasadorit…

Gjykata Kushtetuese i përzuri gazetarët dhe nuk lejoi të ndiqet takimi Zhbogar-Murati

Gjykata Kushtetuese nuk u ka lejuar gazetarëve që ta ndjekin takimin e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Sali Murati dhe ambasadorit të Bashkimit Evropian (BE), Samuel Zhbogar, njofton Portalb.mk. Edhe përskaj insistimit që të merret pjesë dhe të merren deklarata pas mbajtjes…