Portalb në mesin e 67 onlajn mediave profesionale që janë pjesë e “Promedia”, regjistrit të parë kombëtar i krijuar nga KEMM

Midis mediave që gjenden në regjistrin e quajtur Promedia@ janë META, Portalb dhe Vërtetmatësi, botues i të cilave është Fondacioni Metamorfozis për Internet dhe Shoqëri nga Shkupi. Ueb-faqja e regjistrit ende nuk është funksionale. Listën e mediave, mund ta shihni…

“Meta”, “Portalb” dhe “Vërtetmatësi” fitues të çmimit Roberto Beliçanec për vitin 2019

Agjencia e Lajmeve “Meta”, portali në gjuhën shqipe “Portalb” dhe vegla për përmirësimin e llogaridhënies “Vërtetmatësi” , si edicione mediatike të fondacionit Metamorfozis, fituan çmimin për Media promovues të gazetarisë si e mirë shoqërore –  “Roberto Beliçanec” për vitin 2019.…

Portalet shkelësit më të mëdhenj të etikës gazetareske, nevojitet vetërregullim në mediat e RMV-së

Synojmë të ndajmë gazetarët profesionist nga ata joprofesionalë sepse këto të fundit po e dëmtojnë gazetarinë me dezinformata, gjuhë të urrejtjes, propagandë dhe manipulim. Ishte ky një nga mesazhet që u dha nga Këshilli për Etikë në Media sot në…