SKANDAL: Edhe pse u ftuan, gazetarët nuk u lejuan të marrin pjesë në prezantimin e studimit të fizibilitetit për Kodrën e Diellit

Në mungesë të gazetarëve dhe me numër të kufizuar të shoqërisë civile, sot në Kodrën e Diellit është prezantuar studimi i fizibilitetit për këtë qendër turistike. Sipas ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, nuk janë lejuar gazetarët pasi që është në kundërshtim me politikat e…

KE: Ka përparim në lirinë e shprehjes, është zvogëluar presioni mbi gazetarët

Klima për lirinë e mediave dhe lirinë e shprehjes është përmirësuar, me një debat më të hapur politik dhe raportim më kritikues nga mediat. Është vërejtur një rënie në presionin ndaj gazetarëve. Raportimi nga fushatat zgjedhore dhe më i balancuar…