Ademi: Duhet edukim medial në shkolla, dallimi mes lajmeve të vërteta dhe atyre të rreme të mësohet atje

Me përfshirjen e edukimit medial ne kurrikulumet shkollore, të rinjtë do të mund të bëjnë dallimin mes lajmeve vërteta dhe atyre të rreme, potencoi Ministri i Arsimit, Arbër Ademi në debatin e organizuar sot në Shkup në lidhje me përfshirjen…