Acevski kandidat për drejtor në Revizion, Aliu për DMDHP, Bojçeva për Qasje të Lirë tek Informatat

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë e kanë pranuar propozimin që drejtoreshë e Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri tek Informatat me Karakter Publik të jetë Pllamenka Bojçeva, ndërkaq zëvendës i saj, Blerim Iseni. Për drejtor…

Fotografia e publikuar e Janevës në tarracën e shtëpisë është sulm i rëndë ndaj privatësisë

Disa media kanë publikuar sot një foto të ish-prokurores publike Katica Janeva në tarracën e shtëpisë saj pasi u lirua në paraburgim shtëpiak. Publikimi i fotografisë nuk është në interes të publikut dhe është sulm i rëndë ndaj privatësisë, transmeton…