Jakimovski u përjashtua nga Regjistri Qendror, MPB dhe PTHP duhet të reagojnë për kërcënimet

Drejtoresha e Regjistrit Qendror, Marija Boshkovska – Janakovski ka miratuar vendim për ndalim të marrëdhënies së punës për personin Emil Jakimovski, për shkak se ashtu siç kumtuan nga ky institucion, shkelje thelbësore të dispozitave të marrëveshjes kolektive të Regjistrit Qendror,…

SHGM dhe SPGM e dënuan trajtimin e gazetarëve në ndërtesën e Gjykatës Kushtetuese

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dënon sjelljen e të punësuarve në Gjykatën Kushtetuese që trajtuan në mënyrë të papërshtatshme dhe jo-evropiane ekipet e gazetarëve që dëshironin të merrnin pjesë në takimin e sotëm midis Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Sali Murati dhe Ambasadorit…